Anketa

Treba li Plandište da ima svoje novine?
 

Ukupno poseta:60036
Danas:6
Juče:15
Ovog meseca:434
Od dana:20-01-2010

Prognoza vremena

.:: Error ::.
Error Description:

An unknown error ocurred!

Reklame

   
 
   
Vesti
FK SLOGA POČELA SA PRIPREMAMA Štampa El. pošta
Sportske vesti
subota, 01 februar 2014 10:22
FK Sloga iz Plandišta počela zimske pripreme za nastavak drugog dela sezone u  Prvoj JB ligi. Na polusezoni ima 4 boda više od drugoplasirane ekipe   što daje realne šanse da Sloga bude na kraju prvenstva prva i postigne najveći uspeh u istoriji kluba.. Momcima, treneru i upravi svaka čast.
 
PLANDIŠTE , DOBRO JUTRO Štampa El. pošta
Nezvanična mišljenja i komentari
subota, 01 februar 2014 10:21
Kada bi problemi mogli da se prodaju, Plandište bi bilo najbogatije.  Neka samo neko kaže da bivša vlast nije radila dobro.
 
TRESLA SE GORA RODIO SE MIŠ Štampa El. pošta
Opštinska politika
subota, 01 februar 2014 10:16

SEĆANJE ŠTA SE PISALO PRE OKO GODINU A JOŠ UVEK AKTUELNO ALI REŠENO

argaiv1856

Bez obzira šta ko misli, svaku vlast treba kritikovati. Uvek može bolje. Pa i ova opštinska. Na primer ova opštinska vlast ne uspeva preko svog upravnog odbora da dobije i dalje potrebne informacije o poslovanju JKP Polet čiji je osnivač.

Ima li na to pravo osnivač? Ima. Ovih dana iz DJK Poleta stiže zahtev da se upravni odbor koji je legalno izabran razreši jer kao nije stručan. Ja tvrdim da je zakonit a stručnost je uvek diskutabilna. Šta reći o prethodnom upravnom odboru. Bio  je sto posto  nezakonit.

Direktor Javnog preduzeća je bio član UO što nema nigde u Srbiji. Kad su dobili obaveštenje od Agencije za sukob interesa da to ne može onda kažu fali im jedan predstavnik u UO. Ali hajde ako je Statut star i neusklađen sa novijim vremenima, opet je neko drugi kriv.

Kakav je u stvari stručan UO? Onaj koji podržava direktora. Za svaki slučaj ako ne podržava direktora, onda direktor treba da bude član UO. Kome će onda direktor Javnog preduzeća da podnese odgovornost. Svom sindikatu. Lepo.

 
REGATA I TURIZAM Štampa El. pošta
Najava događaja i oglasi
ponedeljak, 29 jul 2013 17:09

Velika turistička atrakcija i u opštini Plandište. Na kanalu DTD u Jermenovcima 31.jula od 15 sati stiže regata sa preko 100 plovila i 250 učesnika. Organizator je Turistički savez Vojvodine a dobar domaćin biće MZ Jermenovci.

Regata kreće od Stare Pazove ka Beogradu, Pančevu, Smederevu, Kovinu, Beloj Crkvi ( Kajtasovo), Jermrnovci, Žitište, Titel pa opet Stara Pazova.
 
LICITACIJA BILA PA PROŠLA Štampa El. pošta
Najava događaja i oglasi
ponedeljak, 29 jul 2013 17:07
Licitacija državnog poljoprivrednog zemljišta bila 15.,16. i 17. Jula. Izlicitirano je oko 79% hektara  a ostalo ide u drugi krug. Provera mesta boravka sledi. Interesantno je da u vreme licitacije poljočuvarska služba nađe oko 6 hektara pšenice na pašnjaku u Starom Lecu.
 
« PočetakPrethodna12345678910SledećaKraj »

Strana 1 od 12